Berlinki bacon 250g
Opis
Parametry
Rodzaj | Wędzonka, Kiełbasa |
---|---|
Gatunek mięsa | Wieprzowina, Mieszany, Kurczak |
Typ | Paczkowany |
Metoda wytwarzania | Wędzone, Parzone, Homogenizowane |
Klasa trwałości produktu | Półtrwały |
Stopień rozdrobnienia | Homogenizowane |
Składniki | Składniki: mięso wieprzowe (51 %), mięso z kurczaka (20 %), boczek wędzony 12,5 % (boczek wieprzowy 91 %, woda, regulator kwasowości: mleczan sodu, sól, cukier, stabilizatory: trifosforany, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, kultury bakterii, substancja konserwująca: azotyn sodu), woda, sól, białko wieprzowe kolagenowe, skrobia ziemniaczana, stabilizatory (trifosforany, difosforany), skrobia modyfikowana, glukoza, aromaty, przyprawy, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz (askorbinian sodu), substancja konserwująca (azotyn sodu) (nie dotyczy produktu na rynek litewski) może zawierać soję, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę. |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Zawartość netto | 250 g |
Temperatura przechowywania min - max | 0 - 6 °C |
Waga jednostkowa brutto | 0,26 kg |
Produkt bezglutenowy | 1 |
Bez glutenu | 1 |
Bez glutenu - Numer licencji | PL-083-015 |
Producent: | Animex Foods Sp. z o.o. ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa, Oddział w MorlinachUlica i numer: Morliny 15Kod pocztowy i miasto: 14-100 Ostróda PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 168 op. zb. (DU) |
Alergeny
Orzechy | Nie |
---|---|
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Może zawierać |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Może zawierać |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Może zawierać |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Może zawierać |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Czy znaki dietetyczne/alergenów znajdują się na opakowaniu? | Tak |
Przechowywanie
Sposób przechowywania | przechowywać w warunkach chłodniczych |
---|---|
Pakowanie próżniowe | Tak |
Wartość odżywcza
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 7 g |
---|---|
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 1,6 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0,3 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 1,2 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Wartość energetyczna kcal | 273 kcal |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 136 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 7 %RWS |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 565 kJ |
Wielkość porcji | 50 g |
Zawartość białek | 14 g |
Zawartość soli | 3,2 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 7,9 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 16 %RWS |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 4 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 11,5 g |
Cukry | 0,5 g |
Zawartość węglowodanów | 2,4 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 7 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 14 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 27 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 20 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | <1 |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | <1 |
Ilość porcji w opakowaniu | 5 szt. |
Inne informacje
Osłonka niejadalna | Tak |
---|