Bazylia Master Cook Polska 500g
Opis
Ale Bazylia charakteryzuje się korzennym, słodkawym smakiem i zapachem. Bazylię można łączyć ze wszystkimi warzywami, idealnie komponuje się z pomidorami, kapustą, czosnkiem, szpinakiem i fasolą.
Parametry produktu
Typ Przyprawy jednorodne
Rodzaj przyprawy Bazylia
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Przeznaczenie do potraw z ryb, makaronów, nabiału, sera, potraw z pomidorami i czosnkiem, sałatek.
Dla diabetyków Tak
Zawartość netto 500 g
Składniki Bazylia. Produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy, selera, mleka (łącznie z laktozą), jaj, soi i glutenu.
Temperatura przechowywania min - max 15 - 25 °C
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 36 op. zb. (DU)
Waga jednostkowa brutto 0,52 kg
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Master Cook Polska Sp.z o.o. Sp.k. Ulica i numer: Al. Wojska Polskiego 42 B Kod pocztowy i miasto: 05-800 Pruszków PL
Kraj pochodzenia głównego składnika Egipt
Alergeny
Orzechy Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Jaja i produkty pochodne Tak
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Tak
Soja i produkty pochodne Tak
Zboża zawierajace gluten Tak
Seler i produkty pochodne Tak
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Tak
Łubin i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,19 g
Wielkość porcji 100 g