Baton zbożowy BA! 5 bakalii 40g Bakalland
Opis
Parametry produktu
Typ Baton musli
Rodzaj Czekoladowy
Dodatki Z bakaliami, W czekoladzie mlecznej
Zawartość netto 40 g
Składniki Składniki zbożowe 24% (płatki owsiane pełnoziarniste 10%, grys kukurydziany, mąka ryżowa), substancja wiążąca; maltitole; polewa o smaku kakaowo-mlecznym 15% [olej palmowy, serwatka w proszku (z mleka),cukier,kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 6%, mleko w proszku odtłuszczone, miazga kakaowa 1%, emulgatory: lecytyny i e 476; aromaty]; jabłka liofilizowane 9,5%, rodzynki 5,6% (rodzynki 99,5%, olej bawełniany i/lub słonecznikowy), żurawina suszona cięta 5,6% (żurawina 51%, cukier, olej słonecznikowy), śliwki suszone cięte 4,5% (śliwki suszone, substancja konserwująca: sorbinian potasu), morele suszone cięte 4,5% (morele suszone, substancja konserwująca: dwutlenek siarki); maltodekstryna, miód piekarski, olej palmowy, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole; regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, emulgator: lecytyny, sól, cynamon
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Bakalland sp. z o.o. Ulica i numer: Fabryczna 5 Kod pocztowy i miasto: 00-446 Warszawa PL
Temperatura przechowywania min - max poniżej 20 °C
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 360 op. zb. (DU)
Waga jednostkowa brutto 0,04 kg
Alergeny
Jaja i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Tak
Ryby i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Orzechy Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Tak
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Tak
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 5,3 g
Wielkość porcji 40 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,15 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 4 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 6,8 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 25 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 389 kcal/100g