Baton Milka Oreo 37g
Opis
Parametry produktu
Typ Baton czekoladowy
Rodzaj Waniliowy
Dodatki Z nadzieniem
Zawartość netto 37 g
Składniki Składniki: cukier, olej palmowy, mąka pszenna, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku (z mleka), miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (1 %), skrobia pszenna, emulgatory (lecytyna sojowa, lecytyna słonecznikowa), substancje spulchniające (węglany potasu, węglany amonu, węglany sodu), sól, aromaty, pasta z orzechów laskowych, zawiera syrop glukozowy i/albo syrop glukozowo-fruktozowy. Nadzienie mleczne zawiera 7 % odtłuszczonego mleka w proszku.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa brutto 0,04 kg
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Mondelez Polska sp z o.o. Ulica i numer: Domaniewska 49 Kod pocztowy i miasto: 02-672 Warszawa PL
Alergeny
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne Tak
Orzechy Tak
Żyto i produkty żytnie Tak
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Pszenica i produkty z pszenicy Tak
Ryby i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Owies i produkty owsiane Tak
Seler i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Zboża zawierajace gluten Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Tak
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 37 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 12 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce 2286 kJ/100g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 5,6 g
Zawartość białek (ogólnie) 4 %RWS
Zawartość soli (ogólnie) 3 %RWS
Zawartość tłuszczów (ogólnie) 17 %RWS
Zawartość węglowodanów (cukry) 20 %RWS
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,52 g
Zawartość węglowodanów w porcji 21 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 846 kJ
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 49 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 0,19 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) 0,6 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) 34 %RWS
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) 6,9 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 548 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) 10 %RWS
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 18 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 203 kcal
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 2,1 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 19 g
Zawartość węglowodanów (ogólnie) 8 %RWS