Baton Low Sugar wanilia-czekolada BEZGL. 40 g






Opis
Baton z wanilią i czekoladą. Obniżona zawartość cukru. Nie zawiera oleju palmowego. Bez glutenu. Wysoka zawartość błonnika- 24%
Warunki przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki
owies bezglutenowy 46% (mąka owsiana, płatki owsiane), fruktooligosacharydy (błonnik rozpuszczalny), czekolada mleczna ze słodzikiem 23% (słodzik: maltitol, masło kakaowe, pełne MLEKO w proszku, masa kakaowa, kakao odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa, aromat), emulgator: lecytyna słonecznikowa, aromat naturalny, ekstrakt waniliowy 0,01%, ORZESZKI ZIEMNE.
Produkt nie zawiera glutenu: Tak
Produkt wegetariański: Tak
Wartość odżywcza | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1412/339 kJ/kcal |
Tłuszcz | 13 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 6.4 g |
Węglowodany | 42 g |
Cukry | 4.9 g |
Błonnik | 24 g |
Białko | 7 g |
Sól | 0.08 g |