Baton Low Sugar kakao-czekolada BEZGL. 40 g






Opis
Baton z kakao i czekoladą. Obniżona zawartość cukru. Nie zawiera oleju palmowego. Bez glutenu. Wysoka zawartość błonnika- 25%
Warunki przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki
owies bezglutenowy 44% (mąka owsiana, płatki owsiane), fruktooligosacharydy (błonnik rozpuszczalny), czekolada mleczna ze słodzikiem 20% (słodzik: maltitol, masło kakaowe, pełne MLEKO w proszku, masa kakaowa, kakao odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa, aromat), kakao odtłuszczone w proszku 5%, emulgator: lecytyna słonecznikowa, aromat naturalny, ORZESZKI ZIEMNE.
Produkt nie zawiera glutenu: Tak
Produkt wegetariański: Tak
Wartość odżywcza | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1393/335 kJ/kcal |
Tłuszcz | 12 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 5.9 g |
Węglowodany | 40 g |
Cukry | 4.9 g |
Błonnik | 25 g |
Białko | 7.5 g |
Sól | 0.08 g |