Babka waniliowa 500g Oskroba
Opis
Parametry produktu
Typ Babka
Rodzaj Świeże
Smak Waniliowy
Zawartość netto 500 g
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Składniki Mąka pszenna,olej rzepakowy,jaja, cukier,skrobia pszenna,mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych,estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu- emulgatory,skrobia modyfikowana, serwatka w proszku (z mleka), difosforany, węglany sodu- substancje spulchniające,aromat,sól.
Liczba warstw na palecie 15 warstw (warstwa)
Wymiar opakowania (SxWxG) 28 x 7 x 9 cm
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 4 op. zb. (DU)
Waga jednostkowa brutto 0,5 kg
Waga brutto 501 g
Temperatura przechowywania min - max 18 - 24 °C
Kod CN 1905 90 70
Liczba opakowań konsumenckich 8 szt.
Wysokość palety 1,9 m
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 60 op. zb. (DU)
Alergeny
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Łubin i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Tak
Soja i produkty pochodne Tak
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Jaja i produkty pochodne Tak
Zboża zawierajace gluten Tak
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Tak
Ryby i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 28 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 19 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 3 g
Wielkość porcji 25 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,67 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 448 kcal/100g