Babka jogurtowa 500g Oskroba
Opis
Parametry produktu
Typ Babka
Rodzaj Świeże
Zawartość netto 500 g
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Składniki Mąka pszenna, olej rzepakowy, jaja, cukier, skrobia pszenna, mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych , estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu- emulgatory,skrobia modyfikowana, proszek jogurtowy(z mleka),difosforany, węglany sodu-substancje spulchniające,aromat,sól.
Liczba warstw na palecie 15 warstw (warstwa)
Wymiar opakowania (SxWxG) 26 x 5 x 8 cm
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 4 op. zb. (DU)
Typ opakowania dla jednostki handlowej niższego poziomu (konsumenckiego) Karton
Waga jednostkowa brutto 0,5 kg
Waga brutto 501 g
Temperatura przechowywania min - max 20 - 24 °C
Kod CN 1905 90 70
Liczba opakowań konsumenckich 480 szt.
Wysokość palety 1,73 m
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 60 op. zb. (DU)
Alergeny
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Łubin i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Tak
Pszenica i produkty z pszenicy Tak
Soja i produkty pochodne Tak
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Jaja i produkty pochodne Tak
Zboża zawierajace gluten Tak
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Tak
Ryby i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Pakowanie w atmosferze chronionej Nie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 28 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 19 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 3 g
Wielkość porcji 25 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,65 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 443 kcal/100g
Dodatkowe informacje
Adres strony www Www.oskroba.pl