Apetina w kostkach Original bez laktozy 430g/200g

Opis
Ser Solankowy w kostkach w zalewie BEZ LAKTOZY, typu śródziemnomorskiego. Opakowanie zawiera
wygodne i praktyczne sitko do odsączania
zalewy.
Wariant o obniżonej zawartości tłuszczu. Idealny potraw na zimno i na ciepło
Uzupełnienie gamy LACTOFREE.
*Zawartość laktozy poniżej 0,03 g/100 ml
Parametry produktu
Rodzaj mleka Krowie
Gatunek sera Ser śródziemnomorski
Smak Naturalny
Składniki Ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia, enzym laktaza), zalewa solankowa (woda, sól, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)
Zawartość tłuszczu Chudy (zaw. tłuszczu poniżej 10%)
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Dania
Zawartość netto 430 g
Waga jednostkowa brutto 0,44 kg
Temperatura przechowywania min - max 2 - 8 °C
Kraj pochodzenia głównego składnika Dania
Waga brutto 2,62 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 17 op. zb. (DU)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 153 op. zb. (DU)
Masa netto sztuki (po odcieku) 200 g
Wymiar opakowania (SxWxG) 8,8 x 10,3 x 8,8 cm
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Wysokość palety 1,2 m
Liczba warstw na palecie 9 warstw (warstwa)
Kod CN 0406 90 93
Produkt bez laktozy 1
Alergeny
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Może zawierać
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) <0,5
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) <0,5
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 676 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 162 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 17 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 6,6 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,8 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 10 g
Wielkość porcji 100 g
Witaminy i składniki mineralne
Wapń (%RWS) 31 %RWS
Wapń 248 mg/100g