3 Bit 46g

Opis
Baton w czekoladzie mlecznej (46 %) z nadzieniem mlecznym (39 %) i herbatnikiem (14 %).
Parametry produktu
Typ Baton
Rodzaj Mleczny
Dodatki Z nadzieniem, Herbatniki
Zawartość netto 46 g
Składniki Składniki: cukier, tłuszcz roślinny (palmowy), herbatniki 14% (mąka pszenna, cukier, olej palmowy, pełne mleko w proszku, sól, substancje spulchniające (węglany sody, węglany amonu ), e 481, odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, e 442, lecytyna sojowa, lecytyna słonecznikowa, aromaty sól. oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne. może zawierać jaja oraz orzeczy.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 25 op. zb. (DU)
Wymiar opakowania (SxWxG) 154 x 111 x 224 mm
Waga jednostkowa brutto 0,05 kg
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Waga brutto 1,97 kg
Wysokość palety 1,48 m
Kod CN 1806 31 00
Liczba warstw na palecie 12 warstw (warstwa)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 300 op. zb. (DU)
Alergeny
Pszenica i produkty z pszenicy Tak
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Tak
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Może zawierać
Ryby i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy Może zawierać
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Owies i produkty owsiane Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) 3,5 g
Zawartość soli (ogólnie) 1 %RWS
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 1 g
Wielkość porcji 18,5 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2305 kJ/100g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 18,5 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) 0,2 g
Zawartość białek (ogólnie) 2 %RWS
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,3 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,2 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 6,2 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 57 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 9,2 g
Wartość energetyczna kcal (energia) 5 %RWS
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 427 kJ
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) 17 %RWS
Zawartość węglowodanów (ogólnie) 4 %RWS
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 555 kcal/100g
Zawartość węglowodanów w porcji 10,5 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 33,5 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 0,08 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 102 kcal
Zawartość tłuszczów (ogólnie) 9 %RWS
Zawartość węglowodanów (cukry) 10 %RWS
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 49,5 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,4 g